VAKGARAGE ZANDER STEUNT SPORTTALENT

Timme Koster is een jonge, talentvolle hordeloper uit Egmond, die vorig jaar verrassend Nederlands kampioen is geworden. Hij heeft onlangs zijn eigen persoonlijk record verbroken en ook dat smaakt naar meer. 

Het trainen en het optimaliseren van de techniek om nog net een fractie van een seconde sneller te gaan vergt tijd en energie. Om op het hoogste niveau te kunnen presteren is het bijna niet mogelijk om daarnaast een (deeltijd) baan te hebben om in het levensonderhoud te voorzien, laat staan het bekostigen van een auto om naar de trainingen en wedstrijden te kunnen rijden.

Een auto is voor Timme noodzakelijk om zowel bij Atletiekvereniging Trias in Heiloo of in Sportcentrum Papendal in Arnhem te kunnen trainen of naar wedstrijden in heel Nederland of BelgiĆ« te kunnen rijden. Vandaar dat Timme op zoek is gegaan naar sponsoren en kwam via zijn kennissenkring bij ons terecht.

Rob Zander draagt sport in het algemeen een warm hart toe. Sinds jaar en dag worden er verschillende sporten, toernooien en wedstrijden in Heiloo en omgeving door Vakgarage Zander gesponsord. Hier wordt Timme nu aan toegevoegd. 

Na wat zoeken is er door ons voor Timme een mooie Opel Corsa gevonden. In samenwerking met Adviesgroep het Raadhuis/RegioBank sponsort Vakgarage Zander deze auto. Zo kan Timme zorgeloos rijden en zich volledig richten op de topsport, met als ultiem doel: de Olympische Spelen volgend jaar in Parijs!

Rob_en_Timme_sleutel100